Contact

Contactgegevens

Atletiekvereniging De Spartaan


Correspondentie adres: Secretariaat AV De Spartaan, Spekkelaan 8, 2161 GH  Lisse
Adres sportpark: Sportpark Ter Specke, Spekkelaan 8, 2161 GH  Lisse
Telefoon Kantine: 0252-415350
KvK: 40445661

Email: spartaanestafette@avdespartaan.nl

Locatie

AV De Spartaan heeft haar thuisbasis op het Gemeentelijk Sportpark ‘Ter Specke' aan de Spekkelaan te Lisse. Hier heeft de vereniging de beschikking over een accommodatie, welke voldoet aan de wedstrijdeisen van de Atletiekunie. Deze bestaat ondermeer uit een kunststofbaan van 400m (6 sprint- en 6 rondlanen) inclusief de bekende waterbak voor de steeple-chase met daarnaast faciliteiten voor spring- en werpnummers. Verder is er een clubhuis met dames- en herenkleedkamers (en douches), een gezellige kantine, een bestuurskamer, een wedstrijdsecretariaat en daarnaast een bescheiden krachthonk. Daarnaast is er een tweede gebouw voor opslag van (wedstrijd)materialen, een werkplaats voor de onderhoudsploeg en zijn er ruimtes, waar de sportmasseurs op enkele trainingsavonden praktijk houden.

Route

Routebeschrijving naar sportpark 'Ter Specke', de Spekkelaan 8, 2161 GH in Lisse:

  • Via de A4 (Amsterdam - Den Haag): Neem op het knooppunt Burgerveen de afslag richting o.a. Lisse. Volg de N207 een aantal kilometers en sla bij de stoplichten (bij MacDonalds) linksaf richting Lisse (N208).
  • Via de A44 (Wassenaar - Leiden e.v.): Neem ter hoogte van Sassenheim de afslag Noordwijkerhout/Lisse. Volg de weg richting Lisse (N208). Zie verder het kaartje hieronder.

Openbaar vervoer:
Buslijn 50 vanuit Leiden of Haarlem; uitstappen bij halte Heereweg/Vuursteeglaan.

  • Vanuit Leiden: straat oversteken en linksaf de Vuursteeglaan in.
  • Vanuit Haarlem: iets doorlopen en rechtsaf de Vuursteeglaan in.

De straat uitlopen en via het fietserstunneltje/viaduct onder de Westelijke Randweg door. Doorlopen tot men aan de rechterhand het complex van De Spartaan ziet liggen.

Terug naar boven